Beyaz Önlük 2022

ÇÜ Tıp Fakültesinde 2022-2023 Eğitim Öğretim dönemi açılışı ve Tıp Fakültesini yeni kazanan öğrenciler için  'Beyaz Önlük' giyme töreni düzenlendi.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesinde 2022-2023 Eğitim Öğretim dönemi açılışı ve Tıp Fakültesini yeni kazanan öğrenciler için  'Beyaz Önlük' giyme töreni düzenlendi. Beyaz önlüğün tıp alanında pek çok değerin sembolü olduğunu hatırlatan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, genç meslektaşlarına ‘Hastalarınıza her zaman şefkat ve merhametle yaklaşmayı lütfen hiç unutmayın’ dedi.

ÇÜ Kongre Merkezi’nde gerçekleşen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, Dekan Prof. Dr. Derya Gümürdülü, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Adana Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Sapmaz, Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Selahattin Menteş, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.